ដំណោះស្រាយសំរាប់ហាង Bar
Bar អាចជាផ្នែកមួយ របស់ភោជនីយដ្ឋាន ឬ មជ្ឈមណ្ឌលកំសាន្ត ឬ អាចជា គោលពាណិជ្ជកម្ម មួយដាច់ តែឯង។ ក្នុងករណី ដំបូងBar គ្រាន់តែ សំរាប់លក់ គ្រឿងភេសជ្ជៈ ឬ ម្ហូបស្រាលៗ ដូចជា snack ប៉ុណ្ណោះ។ ករណីទី២ Bar អាចរួមមាន ទាំងផ្ទះបាយ ដើម្បីបំរើ ដល់ការកុម្មង់ ម្ហូបស្រាលៗ (ក្តៅឬត្រជាក់)។ នៅក្នុង កន្លែង ធ្វើការរបស់ Bar តែងតែ ជាបណ្តា bartender សំរាប់ បំរើ ដល់ភ្ញៀវ ប្រចាំថ្ងៃនៅ នឹងកន្លែង ហ្នឹងតែម្តង។ bartender ទទួល ការកុម្មង់ របស់ភ្ញៀវ និងធ្វើការ លាយភេសជ្ជៈ នៅនឹងកន្លែង បន្ទាប់មក ទូទាត់លុយ ពីភ្ញៀវតែម្ត។ ចំណុច រួមរបស់ Bar គឺលក់បរិមាណ ភេសជ្ជៈ ធំមួយ (មានជាតិអាល់កុល) ដូចជា cocktail, beer… តំលៃ ភាគច្រើន របស់ភេសជ្ជៈ ដែលមាន ជាតិអាល់កុល តែងតែមានតំលៃថ្លៃ ដូច្នេះ តំរូវ អោយមាន ការប្រមូលផ្តុំអារម្មណ៍ ខ្ពស់នៅពេល ធ្វើការបំរើ ការលក់ដូរ និង inventory។
កម្មវិធីសំរាប់ Bar តែងតែមាន ២លក្ខណៈរួម បញ្ចូលគ្នាគឺ table service និង quick service។ Quick service រក្សា នូវល្បឿន នៃការបញ្ចូល ការកុម្មង់ បានយ៉ាង លឿនបំផុត ហើយ សាមញ្ញទៀតផង។ Table service សំរាប់ បំរើដល់ភ្ញៀវ ដែលដើរ នៅខាងក្រៅ terrace។ Inventory នៅក្នុងហាង Bar អាចនិយាយ បានថា គឺជាភារកិច្ចមួយ ដែលសំខាន់ ជាងគេ។ កម្មវិធី R-Keeper 7 រួមជាមួយ module Storehouse ដែលមាន មុខងារ inventory ច្បាស់លាស់ ជាទីបំផុត ដែលអាច គ្រប់គ្រង ទៅតាមប្រភេទ នៃដបខុសៗ គ្នានៃស្រា។ ក្រៅពីនេះ អាចប្រើបច្ចេកវិទ្យា barcode ដើម្បី ងាយស្រួល ដល់ការប្រើ ឧបករណ៍ចល័ត សំរាប់ មុខងារត្រួតពិនិត្យ ស្រាដែលមាន តំលៃខ្ពស់ ទាំងនោះបានផងដែរ។
បណ្តា module R-Keeper ប្រើប្រាស់ក្នុង bar:
- R-Keeper Table Service
- R-Keeper Quick Service
- R-Keeper StoreHouse
- R-Keeper Mobile Inventory