Global R-Keeper:

ដំណោះស្រាយសំរាប់ហាង Bar

Bar អាចជាផ្នែកមួយ របស់ភោជនីយដ្ឋាន ឬ មជ្ឈមណ្ឌលកំសាន្ត ឬ អាចជា គោលពាណិជ្ជ​កម្ម មួយដាច់ តែឯង។ ក្នុងករណី ដំបូង​Bar គ្រាន់តែ សំរាប់លក់ គ្រឿងភេសជ្ជៈ ឬ ម្ហូបស្រាលៗ​ ដូចជា snack ប៉ុណ្ណោះ។ ករណីទី២ Bar អាចរួមមាន ទាំងផ្ទះបាយ ដើម្បីបំរើ ដល់ការកុម្មង់​ ម្ហូបស្រាលៗ (ក្តៅឬត្រជាក់)។ នៅក្នុង កន្លែង ធ្វើការរបស់ Bar តែងតែ ជាបណ្តា bartender សំរាប់ បំរើ ដល់ភ្ញៀវ ប្រចាំថ្ងៃនៅ នឹងកន្លែង ហ្នឹងតែម្តង។ bartender ទទួល ការកុម្មង់ របស់​ភ្ញៀវ និងធ្វើការ លាយភេសជ្ជៈ នៅនឹងកន្លែង បន្ទាប់មក ទូទាត់លុយ ពីភ្ញៀវតែម្ត។ ចំណុច​ រួមរបស់ Bar គឺលក់បរិមាណ ភេសជ្ជៈ ធំមួយ (មានជាតិអាល់កុល) ដូចជា cocktail, beer…​ តំលៃ ភាគច្រើន របស់ភេសជ្ជៈ ដែលមាន ជាតិអាល់កុល តែងតែមានតំលៃថ្លៃ ដូច្នេះ តំរូវ​ អោយមាន ការប្រមូលផ្តុំអារម្មណ៍ ខ្ពស់នៅពេល ធ្វើការបំរើ ការលក់ដូរ និង inventory។

កម្មវិធីសំរាប់​ Bar តែងតែមាន ២លក្ខណៈរួម បញ្ចូលគ្នាគឺ table service និង quick service។ Quick service រក្សា នូវល្បឿន នៃការបញ្ចូល ការកុម្មង់ បានយ៉ាង លឿនបំផុត ហើយ សាមញ្ញ​ទៀតផង។​ Table service សំរាប់ បំរើដល់ភ្ញៀវ ដែលដើរ នៅខាងក្រៅ terrace។ Inventory នៅក្នុងហាង Bar អាចនិយាយ បានថា គឺជាភារកិច្ចមួយ ដែលសំខាន់ ជាងគេ។ កម្មវិធី R-Keeper 7 រួមជាមួយ module Storehouse ដែលមាន មុខងារ inventory ច្បាស់លាស់​ ជាទីបំផុត ដែលអាច គ្រប់គ្រង ទៅតាមប្រភេទ នៃដបខុសៗ គ្នានៃស្រា។ ក្រៅពីនេះ អាចប្រើ​បច្ចេកវិទ្យា barcode ដើម្បី ងាយស្រួល ដល់ការប្រើ ឧបករណ៍ចល័ត សំរាប់ មុខងារត្រួត​ពិនិត្យ ស្រាដែលមាន តំលៃខ្ពស់ ទាំងនោះបានផងដែរ។ 

បណ្តា module R-Keeper ប្រើប្រាស់ក្នុង bar:

  • R-Keeper Table Service
  • R-Keeper Quick Service
  • R-Keeper StoreHouse
  • R-Keeper Mobile Inventory

ទីតាំងរបស់យើង