Global R-Keeper:

ដំណោះស្រាយសំរាប់ភោជនីយដ្ឋាន អាហារសមុទ្រ

មានពាក្យ មួយមាត់ថា អ្នកពាណិជ្ជកម្ម តែងតែមាន សំពាធខ្លាំង ត្រូវតែរំដោះ stress។ ភោជនីយដ្ឋាន អាហារគ្រឿងសមុទ្រ បាន​ផ្តល់នូវ​សេចក្តីសុខ សាមញ្ញ ងាយស្រួល នឹង រកដែលពេលវេលា ទាំងនោះ នឹងស្ថិតនៅក្នុង ដួងចិត្ត អ្នកពាណិជ្ជកម្ម ជារៀងរហូត ដូច្នេះ​ ដើម្បីនាំយក សុភមង្គលទាំងនោះ ទៅដល់ ពួកគាត់ បណ្តា​ ភោជនីយដ្ឋាន ត្រូវតែមាន ការគ្រប់គ្រង ល្អិតល្អន់ គ្រប់ផ្នែកទាំងអស់ ដើម្បី បំរើ ដល់ភ្ញៀវ អោយដិតដល់ បំផុត។

ប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រង ភោជ្ជនីយដ្ឋាន R-Keeper គឺជាប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រង ដោយកម្មវិធី ដែលមាន បទ​ពិសោធន៍ ជាង20ឆ្នាំ លើទីផ្សារអន្តជាតិ បានផ្តល់នូវ ដំណោះស្រាយ ដ៏ល្អ សំរាប់ បណ្តាភោជ​នីយដ្ឋាន អាហារគ្រឿងសមុទ្រ។ ចំនុចពិសេស របស់ភោជ​នីយដ្ឋាន នេះគឺ នៅពេលមាន​ភ្ញៀវច្រើន កុះកកុម្មង់ម្ហូប ក្នុងកំឡុងពេល តែ​មូយ​ បុគ្គលិកបានប្រើ ឧបករណ៍ជំនួយ PDA ឬ បញ្ចូល ដោយផ្ទាល់តាមរយៈ POS។ រាល់ពត៌មាន នៃការកុម្មង់ ត្រូវបានត្រួតពិនិត្យ និង​ បញ្ជូន ទៅដល់ផ្នែកលាយភេសជ្ជៈ​​ និងផ្នែកចំអិនម្ហូប យ៉ាងឆាប់រហ័សបំផុត (5-6 វិនាទីក្នុង​ការកុម្មង់មួយ)។ ជាពិសេសនោះ គឺរាល់មុខម្ហូប និង ភេសជ្ជៈ សុទ្ធតែអាចចំអិន ទៅតាមតំរូវ​ការ របស់ភ្ញៀវ បានដូចជា សាច់បង្គាយកទៅអាំង និង ក្បាលវាយកទៅស្ងោរ ត្រី ឬ យាយហឺ​អាចគិតជាក្បាល ឬជាគីឡូ ហើយបុគ្គលិក បំរើការគ្រាន់តែ ធ្វើការបញ្ចូលទៅក្នុង POS ជាការស្រេច។ មេកាអាច ត្រួតពិនិត្យ ទៅលើរយៈពេល នៃការចំអិន របស់ម្ហូប ទាំងអស់បាន ​(ប្រសិនបើចង់ឃើញ) ប្រព័ន្ធ ជាមួយមុខងារ ប្រគល់ម្ហូប (ម្ហូបណាចេញមុខ ម្ហូបណាចេញ​ក្រោយ) ​នឹង ជួយដល់បុគ្គលិក បំរើតុ យកម្ហូប ត្រូវពេលវេលាញបរិភោគ តាមអ្វី ដែលភ្ញៀវ​ចង់បាន ពេលនោះ ភ្ញៀវនឹងមាន ការពេញចិត្ តជាមិនខានឡើយ។

បុគ្គលិក បំរើតុទាំងអស់ ទាំងនៅតុក្រៅ និងតុក្នុង ត្រូវតែកោសកាត។ ដូច្នេះ ការត្រួត​ពិនិត្យ លើពេលវេលា ធ្វើការ និងកំរិត នៃការបំរើ មាន​ភាព​ងាយស្រួល មែនទែន។ ជាពិសេស ភោជ្ជនីយដ្ឋាន មានសកម្មភាព ល្អក្នុងការការចាត់ចែង បុគ្គលិក ទៅវិញទៅមក។ អំពី ការគ្រប់គ្រងវិញ អ្វីៗគឺ ត្រូវបានបង្ហាញ​យ៉ាងច្បាស់លាស់ នៅលើអេក្រង់ POS តែម្ដង។

មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណោះ ការគ្រប់គ្រងទំនិញ នៅក្នុង stock គឺជា បញ្ហាមួយ ដែលលំបាក​ បំផុតសំរាប់ ភោជ្ជនីយដ្ឋាន គ្រឿងសមុទ្រ បណ្តាធនធាន នៅក្នុង stock ដូចជា ត្រី បង្កង មឹក យីហ៊ឺ ងាវ ខ្ចង គឺពិបាក នឹងគ្រប់គ្រងណាស់ ហើយធនធាន នឹងត្រូវបានកាត់បន្ថយ ឬបង្កើនទំងន់ ទៅតាមពេលវេលា។ R-Keeper StoreHourse នឹងជួយដោះស្រាយ ​នូវបញ្ហានេះ ដោយប្រើវិក្កយបត្រចេញ និង វិក្កយបត្រចូល ឬក៏ប្រើការផ្ទេរ stock ខាងក្នុង ម្យ៉ាងវិញទៀត អាចធ្វើការ កំណត់បានថា តើត្រូវទទួលយក ទំនិញប៉ុណ្តា ​ទើបគ្រប់គ្រាន់ ជៀសវាង ការខូចខាត៕

 

ទីតាំងរបស់យើង